PIRATE ry:n vappuviikko – Maanantai 26.4.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt on aika karistaa etäopiskelun tuoma turhautuminen tyylillä ja osallistua PIRATEn vappuviikkoon! 🥳 Joka päivälle on luvassa erilaisia haasteita, joita voi suorittaa yksin tai porukassa; koronarajoitukset huomioiden. Palkinnot ovat älyttömän kovia ja niitä on PALJON! 🤩

Haalarit minttiin vappua varten! Neula ja lankaa käteen, nyt viimeistään on se hetki, kun ompelet kuluneen lukuvuoden ompelemattomat merkit kiinni! Jos olet tunnollisesti ommellut merkit jo kiinni, niin lisää mm. PIRATEn merkkejä saa Kide.appista. 

Tekisikö mieli syödä ulkona, mutta opiskelijan kukkaro ammottaa tyhjyyttään? Haaveile Zarillon edessä maistuvasta opiskelijaburgerista ja ensi kuun opintotuista. 🍔

Onko vapun panot vielä aloittamatta juuri nyt kun simahammasta pahasti kolottaa? Siispä ensihätään simoittelemaan Plevnan kuululla simalla! Panohommiin kerkiää sitten myähemmin. 🍻 Huomioikaa kumminkin seuraavat aukiolo- ja anniskeluajat.

🔸 Plevna on avoinna 11-19, anniskelu päättyy 17, alkoholijuomia voi nauttia 18 asti. Panimon kauppa on auki 19.

🔸 Oluthuone on avoinna 11-18, anniskelu päättyy 17. Olutkauppa on auki 18 asti + pe – la 18-21!

Tampereen kaupunkikuvan kuuluisin rakennus, Näsinneula, juhlii tänä vuonna 50 vuotissynttäreitään. Synttärisankarin kanssa täytyy ehdottomasti saada selfie! Onko edes oikea manselainen, jos ei ole kuvaa Näsinneulan kanssa? Jaa kuva Instagramissa #näsinneula50 🎢🎡

Voi kuinka onkaan ollut ikävä KARAOKEA! Nyt pääset näyttämään taitosi ilmakaraoken maailmanmestaruuskisojen tyyliin. Näytä kyntesi ja päästä todellinen stara sisälläsi valloilleen Kaijakan edessä näyttävällä ilmakaraoke-esityksellä! 🎸

MAANANTAI 26.4. TEHTÄVÄT
1. Ompele puuttuvat haalarimerkit haalareihin viime tipassa! Lisää haalarimerkkejä saa Kide.appista esimerkiksi PIRATElta
2. Käy haaveilemassa ulkona syömisestä ja nappaa kuva minkä tahansa Zarillon edestä!
3. Ota kuva, kun nautit Plevnan Panimosima tuopin Oluthuoneella/Plevnassa tai Panimosima
pullon vapun riennoissa!
4. Ota kuva sinusta/kavereistasi tänä vappuna 50 vuotta täyttävän Näsinneulan kanssa. Jaa
kuva Instagramissa tunnisteella #näsinneula50
5. Tee esitys ilmakaraoken maailmanmestaruuteen Kaijakan edessä ja ikuista suoritus

❗️Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö. Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja! ✨ Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 😍

Posted in Uncategorized.