PIRATE ry:n vappuviikko – Tiistai 27.4.

Onko haalarimerkit ommeltu, massu täynnä ja suu kostutettu?  

PIRATEn vappuviikon starttipäivä on nyt takana. On aika nousta vuoteesta, tehdä aamuvenyttelyt ja pukea opiskelijahaalarit jalkaan. Enää puuttuu vireä vappumieli. Virkistä siis mieltäsi ja karista pölysi haalareista, uittamalla haalareitasi (päälle puettuna tietenkin) keväisen raikkaassa märkylissä. 💦 

Mieli virkeänä ja iloisena on hyvä jakaa hyvää meiltä myös toisille. Kerro meille siis perusteluineen, kuka on sinusta IHANA. Haasteen on teille keksinyt ihana oppilaitospastorimme @jussi_houttu 💜 

Toisen päivän päätteeksi on aika rentoutua ja liittyä PIRATEn etäpeli-iltaan, jossa tarjolla 3 erilaista peliä – Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvitse olla! Valitse mieluisin ja suuntaa peleille klo 18-20  seuraavista linkeistä! ⬇️ 

  • Jackbox: https://tuni.zoom.us/j/6887415174
  • Among us: https://tuni.zoom.us/j/6216720276
  • Bingo: https://tuni.zoom.us/j/6688981420

Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö.  Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja! Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 

TIISTAI 27.4. HAASTEET

6. Nyt on aika karistaa pölyt haalareista, joten kylve haalareissa. 🏊‍♀️

7. Kerro kuka sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta “ihana”. Paljasta se meille ja kuvaile mikä hänestä tekee niin ihanan. 💕

8. Osallistu PIRATEn etäpeli-iltaan  👾 

Posted in Uncategorized.