PIRATE ry:n vappuviikko – Keskiviikko 28.4.

Toivottavasti haalarit ovat kuivuneet ja valmiina uuteen päivään! Pelit on pelailtu, bingot huudettu ja ihanuuden ilosanomaa jaettu, seuraavaksi siis vuorossa tämän päivän haasteet. 🤩

Vappu sisältää paljon muistoja, ja useimman ensimmäiset muistot ovat lapsuudesta. Mikä sen hienompaa lapsena kuin vappupallon saaminen. Ota siis kuva nostalgian vuoksi yhdessä vappupallon kanssa! 🎈

Kaikenlaiset pallot kuuluvat vappuun, joten jatketaan teemaa Tehyn kehittelemällä rastilla: Räjäytä ilmapallo mahdollisimman nopeasti puhaltamalla. Kannattaa huomioida tekniikka suorituksessa, sillä ilmapallo täyttyy nopeammin puhaltajan ollessa tajuissaan. 🤯

Vappuhaasteet saavat takapuolen ylös ja tuovat virkistystä koronakurjuuden keskelle. Nyt on teidän aikanne esittää hurjimmat ideanne ystäville ja haastaa heidät mitä erikoisimpiin tempauksia. Esitä siis oma vappuhaasteesi kaverille!

KESKIVIIKKO 28.4. HAASTEET

9. Ota kuva itsestäsi ja vappupallosta

10. Vappupallon mahdollisimman nopea räjäyttäminen puhaltamalla

11. Keksi oma vappuhaaste ja lähetä se kaverille 

❗️Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö. Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja! Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 😍

Posted in Uncategorized.