PIRATE ry:n vappuviikko – Torstai 29.4.

Onko kaikki valmiina huomista “pääpäivää” varten? Onko Vappuasusteet kaivettu kaapin pohjalta? Jos ei, niin nyt viimeistään on sen aika! 🤩

Kokoa kotoasi löytyvistä tavaroista ja asusteista Vapputeemainen asukokonaisuus. Nappaa siitä kuva! 🥳

Onko vappumunkit jo leivottu tai haettu kaupasta? Tänään nimittäin laitetaan suut luvan kanssa makeiksi. Tehtävänäsi on syödä munkki oikeaoppisesti eli huulia nuolematta. Nam! Herkullisia munkkihetkiä! 🍩

Entä onko viime aikoina tanssijalkaa vipattanut kuin viimeistä päivää? Ei hätää, ongelma ratkaistu! On aika treenailla tanssimuuveja siltä varalta, että joku kaunis päivä päästään loistamaan niillä muuveilla tanssilattialla. Laita siis lempparibiisi soimaan ja kehittele biisiin omanlaisesi koreografia. Käytä luovuutta apuna! 💃🏼

TORSTAI 29.4. HAASTEET

  1. Kokoa kotoa löytyvistä tavaroista ja asusteista vappuasusi
  2. Syö vappumunkki huulia nuolematta
  3. Keksi lempparibiisiisi koreografia

❗️ Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö. Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja!! Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 😍

Posted in Uncategorized.