PIRATE ry:n vappuviikko – Perjantai 30.4.

 

Tänään se olisi. Opiskelijoiden odottamin päivä koko vuonna: vappuaatto! 🥳
 
Tänään ohjelmassa olisi perinteinen patsaan lakitus. Mutta tänä vappuna meillä onkin pieni twisti teille. Pääsette väsäämään oman patsaanne kotoa löytyvistä asioista, ja lakittaa tämä. Mielikuvitus on rajana.
 
Vappuaattona kannattaa muistaa myös tankata kaiken muun hauskanpidon lomassa. Toivottavasti teistä löytyy sisäinen Gordon Ramsay, koska päivän toinen haasteemme on valmistaa itsellenne perinteinen vappuruoka. Oli se sitten ihan vaan perunasalaatti tai jotain tosi out there, antaa palaa.
 
Illan päätteeksi Tehyn jäsenille on vielä tarjolla vappubileet. Bileissä esiintyy mm. Kaija Koo. (huom. Tämä vain ilmoittautuneille). 🎉
 
PERJANTAI 30.4. HAASTEET
15. Tee kotona löytyvistä esineistä ja tavaroista patsas muistuttamaan perinteistä vapun lakitusta
16. Valmista perinteinen vappuruoka
17. Osallistu Tehyn vappubileisiin (vain ilmoittautuneille).
 
❗️Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö. Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja!! Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 😍
 
Kuvassa voi olla ilmapallo ja tekstissä sanotaan BAAIIS 4 PIRATE PERJANTAI 30.4. HAASTEET
 
 
 
 
Tykkää
 

 
 
Kommentti
 
 
 

WABU EI LOBU, varsinkaan perjantaihin! SeppoWappu ja PIRATEn vappuviikko saivat eeppisen lisähaasteen, nimittäin vappupäivänä ravistellaan vappuaatton krapulat pois TIRO:n, TTO:n & PIRATEn yhdessä järjestämässä Power Hour Disney-edition striimissä! 🤩
Eli mistä on kyse?
60 minuuttia & 60 neljän senttilitran annosta Disney-musiikin tahtiin. Yksi annos minuutin välein vapaasti valitsemaasi juomaa.…

Näytä lisää

3

Tykkää

Kommentti

Posted in Uncategorized.