PIRATE ry:n vappuviikko – Lauantai 1.5.

Pirskahtelevaa toukokuun ensimmäistä päivää- ja Vappua! ✨ Oletteko selvinneet vappuaaton hulinoista ja Tehyn vappubileistä? Onko munkkeja syöty jo kyllästymiseen asti, vai vieläkö jaksatte juhlia? No kyllähän sitä jaksaa, sillä tänäänhän on perinteinen vappupiknik päivä! 🍇🥂
Tänään haluaisimme siis nähdä tunnelmia vappupiknikistänne. Kerätkää siis kaikki vappuherkkunne kasaan ja laittakaa serpentiinit olalle- paikka, aika ja tyyli on vapaa, kunhan muistatte huomioida nykyiset koronasuositukset. Hymy ja iloinen mieli on suotavia asusteita, kaikki muu on teidän mielikuvituksenne varassa!
Piknikiin kuuluu tietenkin vapun iloliemi, eli sima, joten haluaisimme kuulla teidän simareseptinne vuodelle 2021. 😋 Onko mausteena kenties raparperi, verigreippi, inkivääri? Vai kenties jotain ennenkuulumatonta? Luovuutta saa ja kannattaa käyttää!
Muistattehan myös PIRATEn, TTO:n ja Tiron järjestämän Power hourin klo 14? Tätä ette halua jättää väliin! Lisätietoa löydät ainejärjestöjen instagram tileiltä, tai Facebook sivuilta. Tapahtuma järjestetään zoomissa, ja mukaan pääset tästä linkistä: https://tuni.zoom.us/j/64649495286
Liittykää rohkeasti mukaan, lupaamme teille hyvin kostean ja hauskan tunnin keskellä vappuhulinoita!
LAUANTAI 1.5. HAASTEET
18. Järjestäkää vapputeemaan sopiva piknik koronasuositukset huomioiden
19. Kehitelkää simaresepti vuodelle 2021
20. Osallistukaa Power Houriin klo 14
❗️Muistattehan napata suorituksistanne kuva- ja/tai videomateriaalia, sekä pitää nämä tallessa tapahtumaviikon loppuun asti. Kaikkia haasteita voit suorittaa koko tapahtumaviikon ajan. Huomioimme vain yhden suorituskoosteen per ryhmä/henkilö. Osallistumalla viikon aikana vähintään 7 rastiin, on teillä mahdollisuus voittaa UPEITA palkintoja!! Kun jaat vappuviikon tunnelmia somessa, muista tägätä @pirate.ry ja käyttää hashtägejä #wabueilobu ja #tunnustaväriä niin saadaan vapun henkeä jaettua kaikille meidän ihanille opiskelijoille! 😍
Posted in Uncategorized.