Jäsenyyden aktivointi KIDE.app:iin

Hei puuttuuko sun PIRATE ry jäsenyys KIDE.app tililtäsi?
 
PIRATE ry on myynyt jo useamman vuoden uusille opiskelijoille jäsenyyden KIDE.app kautta. Kiden kautta jäsenyyden ostaneilla jäsenyys näkyy heidän kide tilillään lompakon jäsenyyksissä. Aiemmin (ennen vuotta 2020) toimistolta jäsenyyden ostaneilla opiskelijoilla on nyt mahdollisuus päivittää jäsenyytensä Kide tililleen. Alla olevalla ohjeella se onnistuu.
 
Sinun tulee antaa alkuperäisiä tietojasi vastaava etunimi, sukunimi ja koulutusalan lyhenne. Näin tietosi aktivoituu ja voit päivittää jäsentietolomakkeen, jonka jälkeen jäsenyytesi näkyy kide lompakon jäsenyyksissä.
 
Olisi tärkeää, että kaikki kävisivät päivittämässä jäsenyytensä Kideen, koska ensi syksystä eteenpäin myymme jäsenliput tapahtumiimme niin, että se tunnistaa automaattisesti jäsenemme Kiden rekisteristämme. Jotta asiointisi olisi mahdollisimman sujuvaa ja ettet missaisi yhtäkään lippua, käy pikimmiten Kidessä päivittämässä jäsenyytesi ja tietosi.
 
Mikäli eteen tulee ongelmia, voit olla yhteyksissä PIRATEn hallitukseen someissamme tai sähköpostitse hallitus(at)piratery.fi.
 
Aurinkoista kevään jatkoa kaikille!

Posted in Uncategorized.