Purnausnurkka

Purnausnurkan kautta voit lähettää viestin koulutuspoliittiselle vastaavallemme. Hän ottaa vastaan palautetta muun muassa opintojen järjestämisestä, opintokokonaisuuksista, opetuksesta, tiloista, toteutuksista ja mahdollisista epäkohdista tai epäasiallisesta kohtelusta. Positiivinen palaute on myös tervetullutta, sekä voit lähettää mieltä askarruttavia kysymyksiä opintoihin liittyen. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Koulutuspoliittinen vastaavamme pyrkii ottamaan kantaa ja auttamaan parhaansa mukaan. Tarvittaessa hän on apuna asian viemisessä eteenpäin.

Lomakkeen kautta voit jättää palautetta myös PIRATE ry:n toiminnasta sekä ehdotuksia ja ideoita toimintaamme liittyen.

Lomakkeen voit jättää nimettömänä, mutta huomioithan että tällöin yhteydenottopyyntöösi ei voi vastata. Palautetta on helpompi viedä eteenpäin, kun palautteen yhteydessä on yhteystietosi. Joten mikäli haluat, että palautteeseesi vastataan sinulle suoraan, jätä yhteystietosi. Yhteydenottopyynnöt ovat luottamuksellisia.

HUOM! Mikäli palautteesi on kurssi- tai opettajakohtaista, muista kertoa mitä kurssia, opettaajaa tai ryhmää palautteesi koskee, jotta asiaa voidaan viedä eteenpäin. 

Purnausnurkan lomake on väliaikaisesti poissa käytöstä, tarvittaessa voit ottaa yhteyttä koulutuspolitiikka(at)piratery.fi .