Tapahtumat

Järjestämme jäsenillemme erinäisiä tapahtumia lukuvuoden aikana:

PISTOT ovat kerran kuussa järjestettävät teemabileet. PISTOT järjestetään yhdessä PIRATE ry:n, Tiro ry:n ja TTO ry:n kanssa. Tapahtumapaikkana toimii UNION – Work and Leisure Clubin tiloissa osoitteessa Kirkkokatu 10.

Pakoputki on PIRATE ry:n vuoden odotetuimpia opiskelijatapahtumia, joissa kierrellään Tampereen lähiöpubeja bussien kyydissä. Pakoputki päättyy aina PISTOT-bileisiin, joissa teema jatkuu pakoputken mukaisesti.

Savirieha ja Talvirieha ovat aloittaville opiskelijoille puolivuosittain järjestettävä rastirata, jossa uudet opiskelijat pistävät itsensä likoon ja tutustuvat samalla opiskelutovereihinsa sekä muiden ainejärjestöjen jäseniin.

Pitkin vuotta järjestetään myös erilaisia toimintapäiviä ja urheilutapahtumia, joissa opiskelijoita kannustetaan vapaa-ajan aktiivisuuteen.

Wappustartti on yhdessä Tiron ja TTO:n kanssa järjestettävä vauhdikas aloitus vappuun puistopiknikin muodossa.

Kontaminaatio potkasee käyntiin uusien opiskelijoidemme vuoden, kun aloittavat pääsevät “kontaminoitumaan” opiskelijaelämään kasteen muodossa.

Cirque De La Medicine on lääkisopiskelijoiden sekä terveysalan opiskelijoiden yhteinen opiskelijatapahtuma: Ammatillinen yhteistyö alkaa jo opiskeluajoilta!

Glögitilaisuus on PIRATE ry:n perinteikkäästi järjestämä rentoutumistuokio joulun alla. Tilaisuus järjestetään PIRATEn toimiston vieressä sijaitsevassa Underground-tilassa.