Yhdistystoiminta

Tampereen ammattikorkeakoulun terveysalan opiskelijat – PIRATE ry on nimensä mukaisesti TAMKin hyvinvointi- ja terveysalojen opiskelijoiden ainejärjestö, johon kuuluu sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja-, fysioterapeutti-, kätilö-, bioanalyytikko- sekä röntgenhoitajaopiskelijat. Järjestön tarkoituksena on ajaa jäsentensä yleisiä ja yhteisiä etuja.

PIRATE on ainejärjestö, johon kuuluvat kaikki Tampereen ammattikorkeakoulussa hyvinvointi- ja terveysaloilla opiskelevat jäsenmaksunsa suorittaneet opiskelijat.

PIRATEn toimintaa valvoo jäsenistö ja johtaa hallitus, johon valitaan vuosittain puheenjohtaja sekä 8-12 jäsentä. Hallitus valitaan vuosittain syyskokouksessa jäsenistön keskuudesta.
Jäsenet voivat toimia aktiiveina ja vaikuttaa toiminnan suunnitteluun sekä toteutukseen.

Yhdistyksen juuret juontavat 1960-luvulle, jolloin sen nimi oli Tampereen sairaanhoitajaopiston oppilaskunta ry. Myöhemmin koulun nimen vaihdoksien yhteydessä myös yhdistyksen nimi on saanut useita eri muotoja. Nykyinen nimi ”Tampereen ammattikorkeakoulun Terveysalan opiskelijat – PIRATE ry” on ollut käytössä vuoden 2010 alusta, jolloin PIRAMK yhdistyi TAMKiin.

PIRATEn toimisto sijaitsee Kuntokatu 4:n toimipisteessä, P-rakennuksen 0-kerroksessa. Toimistolle opiskelijat voivat tulla kysymään neuvoa opiskeluun liittyen, ostamaan haalarimerkkejä ja lippuja tapahtumiin, tai ihan vaan purkamaan sydäntään. Toimiston vieressä on myös yhdistyksen ylläpitämä Underground-opiskelijatila, jossa opiskelijat voivat rentoutua sohvilla makoillen tai vaikka tehdä ryhmätöitä tilavien pöytien ääressä.

PIRATEn kautta jäsenet voivat helposti tilata haalarit, sekä työvaatteet ja nimineulat tulevia työharjoitteluja silmällä pitäen.

Hallituksen sähköpostiosoite: hallitus(at)piratery.fi